Tota la pretemporada del Barça Lassa, a Barça TV

Tota la pretemporada del Barça Lassa, a Barça TV

La televisió del Club emetrà en directe els cinc amistosos que encara li resten per jugar a l’equip de Sito Alonso

Barça TV oferirà tots els partits amistosos que li resten per disputar al Barça Lassa de Sito Alonso. La televisió del Club oferirà en directe, ja aquest cap de setmana, l’Appart City Cup que els blaugranes jugaran a Nantes contra rivals d’entitat com el València Basket i el Mònaco o el Nanterre francesos. Aquests dos partits seran el dissabte 9 a les 17.30 hores i el diumenge 10 a les 12.30h o a les 15 hores, depenent de si s’arriba a la final o al partit per al 3r i 4t lloc.

Balaguer, Montsó i Platja d’Aro

Pel que fa als partits a terres catalanes i aragoneses, Barça TV també oferirà en directe els tres partits. El primer d’ells serà el 15 de setembre, a les 20.30h, a Balaguer contra el San Lorenzo de Almagro argentí, mentre que el 17 de setembre, a Montsó (Osca), els de Sito Alonso se les hauran contra l’Iberostar Tenerife, equip revelació el curs passat a la Lliga Endesa (12.30h).

Finalment, i ja amb tots els internacionals a l’equip un cop finalitzat l’Eurobasket, el Barça Lassa jugarà a Platja d’Aro el diumenge 24 (12.30h) –on hi farà dies abans una estada de pretemporada- contra l’UCAM Múrcia.

D’altra banda, tots els partits oferts per Barça TV es podran seguir per streaming a través del lloc web del club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut