Xavi Pascual: “Haurem de donar-ho tot i estar molt atents”

Xavi Pascual: “Haurem de donar-ho tot i estar molt atents”

L’entrenador culer ressalta la dificultat del partit contra el Rhein-Neckar Lowen, en l’estrena dels blaugranes a la màxima competició europea

Xavi Pascual ha comparegut davant dels mitjans en la prèvia del primer partit de la VELUX EHF Champions League. Els blaugranes inicien la competició aquest diumenge, a les 19.30 hores, a Mannheim (Alemanya) contra el Rhein- Neckar Lowen.

El tècnic blaugrana ha destacat la dificultat del partit: “Per guanyar haurem de donar-ho tot i estar molt atents. És un rival duríssim, dels que estan més en forma a Europa”. Pascual també ha explicat el que han d’intentar fer davant el vigent campió de la Lliga alemanya: “Hem d’estar molt bé al darrere, ser un equip consistent i no perdre pilotes per donar-los opcions de contraatac”.

El tècnic blaugrana, a més, ha parlat sobre el gran nivell que hi ha aquest any a la màxima competició europea:  “Estem en un ventall d’entre deu i dotze equips que poden estar a la Final Four, el nivell és altíssim”. Pascual també ha comentat que “amb la dificultat que té la competició no hem de mirar més enllà de la fase de grups”, i  ha afegit que “el que hem d’intentar ara és anar jugant bé i aconseguir tots els punts possibles”.

En aquest sentit, Sorhaindo, que també ha parlat abans del partit, ha reconegut que l’equip “està amb moltes ganes de començar la Champions”. El tercer capità de l’equip ha explicat la dificultat de jugar en terres alemanyes: “És molt dur jugar a la seva pista, perquè és un equip molt difícil tan tàcticament com físicament”. Ara bé, Sorhaindo ha afegit que “esperem que tot el treball que hem fet ens permeti emportar-nos la victòria”.

Després d'entrenar i atendre els mitjans al Palau Blaugrana, l'equip ha viatjat a terres alemanyes. Amb els 16 jugadors disponibles, el Barça Lassa ha volat fins a Frankfurt, i un cop allà s'ha desplaçat en autocar fins a Heidelberg, una localitat propera a Mannheim. Allà hi descansarà fins una estona abans del partit, que es disputarà a les 19.30 hores al SAP Arena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut