Els FC Barcelona Photo Awards s'exposen a l'Auditori 1899

Els FC Barcelona Photo Awards s'exposen a l'Auditori 1899

Les fotografies premiades i finalistes de la primera edició del premi internacional de fotografia es podran visitar a partir de dissabte a les instal·lacions del Club

El FC Barcelona inaugurarà a l’Auditori 1899 l’exposició de les fotografies guanyadores i finalistes de la primera edició dels FCBarcelona Photo Awards. Les imatges estaran exposades des del dissabte 9 de setembre fins al diumenge 17. Els socis i aficionats podran visitar l’exposició cada dia de 10 a 19 h, amb un horari especial els dies de partit, que s’ajustarà des de les 10 h fins a l’inici del matx.

El 20 de juny es va dur a terme l’entrega de premis dels Photo Awards als guanyadors de la primera edició. Craig Easton va ser guardonat en la categoria Photo Awards, i Cristina de Middel, en la categoria Project Awards. Alhora, es va inaugurar l’exposició que incloïa l’obra guanyadora del fotògraf escocès Craig Easton, l’avantprojecte guanyador de l’artista alacantina Cristina de Middel i les 29 obres finalistes. Totes les obres guanyadores i finalistes es podran veure exposades a l’Auditori 1899.

Sobre els FC Barcelona Photo Awards

Els FC Barcelona Photo Awards són uns premis de fotografia de temàtica esportiva organitzats pel FC Barcelona, amb el patrocini d’Agbar i en col·laboració amb la Fundació Foto Colectania, amb l’objectiu de promoure la cultura a través de Barça Cultura. La iniciativa compta amb dues categories: els Photo Awards i els Project Awards. La primera va dirigida a fotògrafs que acreditin una trajectòria en mitjans de comunicació, agències de fotografia o dins el món de l’art, i premia la fotografia que millor expressi els valors positius de l’esport, fent prevaler la pràctica esportiva no professional. La segona categoria s’adreça a fotògrafs que acreditin una trajectòria en mitjans de comunicació, agències de fotografia o el món de l’art, així com experiència en el desenvolupament de projectes, i premia el projecte fotogràfic que millor expressi els valors que aporta l’esport i la seva contribució a la societat actual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut