Ignacio Alabart: “He aconseguit l’objectiu que tot nen somia: arribar al millor club del món”

Ignacio Alabart: “He aconseguit l’objectiu que tot nen somia: arribar al millor club del món”

El gallec s’ha mostrat il·lusionat i agraït al FC Barcelona en la seva presentació com a nou jugador del primer equip blaugrana

Ignacio Alabart s’ha mostrat agraït al club blaugrana durant la seva presentació com a nou jugador del FC Barcelona Lassa, equip en què podrà compartir vestuari amb els seus referents. El gallec, acompanyat de Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de la secció, i Toni Miró, el mànager esportiu de l’hoquei patins, ha deixat entreveure la seva felicitat per “aconseguir l’objectiu que tothom somia des de petit: arribar al millor club del món”. Abans de la roda de premsa, Ignacio Alabart, ha signat a les oficines del club el nou contracte que el vincula a l'entitat blaugrana fins el 2021.

Il·lusionat en la seva segona etapa com a jugador blaugrana, Alabart, que durà el ‘33’, ha explicat que “venir al millor club del món no suposa cap pressió”, i que només espera “continuar creixent” després de la seva cessió al Voltregà les dues temporades passades. Per això espera aprendre molt dels seus companys, per millorar el seu estil de joc a partir d’alguns referents, com Marc Gual.

El model blaugrana

Per la seva banda, Toni Miró ha defensat el model aplicat amb el jugador nascut a la Corunya, el mateix que segueix el formatiu i que funciona, amb cessions cap a altres clubs per agafar minuts i preparar-se per fer el salt al màxim nivell. El mànager esportiu de l’hoquei patins, en aquest cas, ha deixat clar que l’objectiu de l’Entitat és que “a curt o mitjà termini el 50 % de l’equip sigui de casa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut