Navarro i Oriola, els únics blaugranes en els quarts de final de l’Eurobasket

Navarro i Oriola, els únics blaugranes en els quarts de final de l’Eurobasket

Séraphin, Heurtel, Hanga, Koponen i Rice han quedat eliminats en els vuitens de final

El Barça Lassa tindrà dos representats –Navarro i Oriola- en els quarts de final de l’Eurobasket després que en l’eliminatòria dels vuitens de final fins a un total de 5 blaugranes veiessin com finalitzava la seva participació a l’europeu de seleccions.

Tan sols la selecció espanyola ha guanyat la seva eliminatòria de vuitens i això significa que Kevin Séraphin i Thomas Heurtel (França), Petteri Koponen (Finlàndia), Adam Hanga (Hongria) i Tyrese Rice (Montenegro) s’aniran incorporant en els pròxims dies a la disciplina del Barça Lassa.

Aquest diumenge tan sols l’Espanya de Juan Carlos Navarro (8 punts) i Pierre Oriola (2 punts) ha aconseguit el triomf en el seu partit contra Turquia. Els de Sergio Scariolo sempre han anat per davant en el marcador i han acaba tancant el partit en l’últim quart gràcies a diverses cistelles de l’exblaugrana Ricky Rubio, molt encertat des de l’exterior (15 punts).

El pròxim repte dels blaugranes serà aquest dimarts, 12 de setembre, contra Alemanya en el partit de quarts de final en què la selecció espanyola buscarà un lloc entre els quatre millors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut