El Barça Lassa marxa a Encamp per continuar amb la pretemporada

El Barça Lassa marxa a Encamp per continuar amb la pretemporada

Els homes de Sito Alonso continuaran la preparació de la nova temporada a terres andorranes i disputaran dos partits amistosos a Balaguer i Montsó

El Barça Lassa ha marxat aquest dimarts cap a Encamp, Andorra, per seguir treballant en la nova temporada. Tot i que Sito Alonso encara no té la plantilla al complet, un total de 15 jugadors (inclosos els dos lesionats Claver i Ribas) entre el primer equip i el Barça B han viatjat cap al Principat per continuarseguir amb la pretemporada.

A Encamp els blaugranes s’hi entrenaran des d’aquest dimarts, dia 12, i fins al divendres 15, dia en el qual disputaran un partit amistós a Balaguer (20.30 h, Barça TV, Facebook Live i Barça Video) contra el San Lorenzo de Almagro argentí. Posteriorment, l’equip es traslladarà a Montsó (Osca), on el diumenge 17, a les 12.30 h, jugarà el penúltim amistós de la pretemporada, contra l’Iberostar Tenerife.

Cal destacar, a més, que els lesionats Víctor Claver i Pau Ribas també s’han desplaçat a Encamp, on seguiran la seva recuperació juntament amb els seus companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut