El FC Barcelona Lassa, protagonista a la gala de presentació de la temporada de la LNFS

El FC Barcelona Lassa, protagonista a la gala de presentació de la temporada de la LNFS

Dyego, Ferrao i Sedano han recollit el guardons que els acrediten, respectivament, com a MVP, millor pivot i millor porter de la temporada anterior

Molt color blaugrana a la gala de presentació de la temporada 2017/18 de la LNFS. I és que aquest dilluns, a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, també s’han entregat els premis als millors jugadors, entrenadors i àrbitres del curs passat en les diferents categories. Així doncs, Dyego, com a MVP i millor ala del curs 2016/17, Ferrao, com a millor pivot i màxim golejador de la competició amb 37 gols, i Paco Sedano, com a millor porter, han recollit els seus guardons, després d’haver estat molt determinants en la bona temporada del Barça Lassa.

L’MVP Dyego, que va ser un dels líders de l’equip, va ser votat al final de la campanya passada com el millor de la Lliga. Tot i l’elecció per part dels capitans i els entrenadors dels equips que juguen a la màxima competició del futbol sala estatal, el brasiler ha apostat per continuar millorant dia a dia per ajudar l’equip a sumar títols.

El brasiler, a més, ha rebut el premi al millor ala, que l’ha fet entrar a formar part del cinc ideal, igual que Paco Sedano i Ferrao. Per completar aquest cinc d’honor de la temporada passada, també van entrar-hi Carlos Ortiz, del Movistar Inter, i Fernando, de ElPozo.

Ambició i il·lusió

El capità Paco Sedano ha rebut el quart premi, que l’acredita com a millor porter, per segona vegada consecutiva. I ho ha aprofitat per reivindicar la importància i el pes dels porters. A més, ha parlat del que espera per al nou curs: “Som un club obligat a guanyar títols. L’any passat vam estar-hi a prop i esperem haver-ne après. Estem il·lusionats, perquè també hem fet una bona pretemporada”.

En la mateixa línia s’ha mostrat Ferrao, que creu que la 2016/17 va ser la seva millor temporada. Ara tindrà l’oportunitat de superar-se. Ho podrà començar a fer després de la disputa de la Supercopa d’Espanya entre el Movistar Inter i ElPozo Múrcia, ja que la LNFS 2017/18 començarà el cap de setmana del 16 de setembre. El Barça debutarà fora de casa, contra el Rivera Navarra, el mateix 16 de setembre a les 18.30 hores. Aquest serà el tret de sortida d’una temporada especial, ja que els d’Andreu Plaza hauran de combinar la Lliga amb el retorn esperat a la Champions. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut