María León: “Tenia moltes ganes de debutar”

María León: “Tenia moltes ganes de debutar”

La defensa aragonesa va disputar els seus 20 primers minuts com blaugrana davant la Fundació Albacete

Una de les moltes bones notícies que va deixar el triomf per 3-0 davant de la Fundació Albacete va ser l’estrena de María León amb la samarreta del Barça Femení. Al minut 70, la ‘14’ blaugrana entrava al terreny de joc substituint Ruth García. Durant els darrers 20 minuts de partit, l’aragonesa va actuar com a central esquerrana, al costat de Marta Torrejón, i va contribuir en tasques defensives i en la creació de joc.

“L’adaptació serà bona”

En finalitzar el duel, María León mostrava la seva satisfacció per haver viscut un moment anhelat. “Era una cosa esperada, tenia moltes ganes de debutar després de tot. Estic contenta, com es pot suposar. A més, ens hem emportat els tres punts”, manifestava. I afegia: “M’agrada molt com juga el Barça. L’Atlètic també intentava jugar així, per tant crec que l’adaptació serà bona”.

El seu entrenador, Fran Sánchez, va explicar quin era el pla reservat per a la futbolista: “Les que s’han incorporat tard han de sumar minuts per agafar els mecanismes amb les companyes i la manera de treballar. L’objectiu era que comencés a agafar el rodatge tan necessari per acoblar-se dins l’equip”.

Cal recordar que María León és una de les catorze jugadores amb les quals Fran Sánchez no podrà comptar durant tota aquesta setmana per les convocatòries internacionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut