Borko Ristovski se cita amb la història

Borko Ristovski se cita amb la història

El porter macedoni ha visitat l’espai del Museu del FC Barcelona dedicat a l’handbol per delectar-se amb les Lligues de Campions abans de debutar a la pista del Rhein-Neckar Löwen, on va jugar la temporada 2015/16

El Barça Lassa d’handbol té una primera cita amb la nova edició de la Lliga de Campions aquest diumenge al SAP Arena del Rhein-Neckar Löwen. L’inici s’espera amb ganes, i si hi ha un jugador que tindrà un plus de motivació, aquest és Borko Ristovski. El porter va jugar al conjunt alemany la temporada 2015/16, i, a més, es va proclamar campió de la Bundesliga. Abans d’anar a Manheim, el macedoni va visitar el Museu del FC Barcelona, on es va citar amb la història de la secció. Ristovski va gaudir de les Copes d’Europa guanyades per l’equip, així com de la resta de títols.

Ristovski va atendre Barça TV en un espai ple de simbolisme, i davant d’uns trofeus europeus que el macedoni somia aixecar aquesta temporada. “El Barça té una història que pesa a l’escut i a la samarreta”, confessa el porter blaugrana. A més, reconeix que “el Barça té l’obligació de lluitar per tots els títols que disputa”, a més de fixar la Final Four com l’objectiu mínim de cada curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut