FC Barcelona Femení – Fundación Albacete (prèvia): El primer a casa

FC Barcelona Femení – Fundación Albacete (prèvia): El primer a casa

16 hores, Gol: L’equip s’estrena a la Ciutat Esportiva davant d’un rival que arriba amb confiança

A la segona jornada de Lliga, el Barça Femení disputarà el primer partit a casa de la temporada. Serà davant la Fundación Albacete a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El conjunt dirigit per Fran Sánchez intentarà refermar les magnífiques sensacions del debut a Saragossa, en què va vèncer per 0-9. Aquell resultat li  va valdre per convertir-se en el primer líder del campionat.

Vicky Losada, alta mèdica

Segons han comunicat els Serveis Mèdics, Vicky Losada ha rebut l’alta mèdica. D’aquesta manera, el cos tècnic compta amb la totalitat de la plantilla per afrontar el duel, amb l’excepció de Fabiana, que segueix pendent de rebre el Transfer Internacional. Així, Fran Sánchez descartarà cinc futbolistes per a aquest partit.

La Fundación Albacete, per la seva banda, també es presentarà a Sant Joan Despí amb una bona dosi de confiança. El seu debut contra l’Atlètic de Madrid, en què anava per davant en el marcador fins al minut 70, va ser positiu, tot i caure finalment per 1-3. Aquesta tarda buscarà sumar els primers punts del curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut