FC Barcelona Lassa – Fertiberia Port Sagunt: I, per fi, l’handbol torna al Palau

FC Barcelona Lassa – Fertiberia Port Sagunt: I, per fi, l’handbol torna al Palau

Després de 36 dies des que va arrancar i set partits lluny de Barcelona, el conjunt de Xavi Pascual enceta la Lliga Asobal davant la seva afició, a la qual oferirà els títols de la Super Globe i la Supercopa Asobal

El millor handbol torna aquest dissabte al Palau Blaugrana. El Barça Lassa disputa el primer partit de la temporada a casa per inaugurar una nova edició de la Lliga Asobal. El rival serà el Fertiberia Port Sagunt, i abans de l’inici del partit l’equip oferirà a l’afició els títols de la Super Globe i la Supercopa Asobal, aconseguits les últimes setmanes. Un motiu més per acompanyar l’equip de Xavi Pascual en el seu primer partit del curs al Palau.

Des que va arrencar el passat 4 d’agost, el Barça Lassa no s’ha aturat en cap moment i ha recorregut un total de 22.000 quilòmetres. En total, set partits –dos amistosos-, dos títols a la butxaca i una final assegurada. El curs va començar al Comú d’Encamp, i va seguir a Colònia i Bucarest, amb amistosos contra el THW Kiel i el CSM Bucarest, respectivament. Després va ser el torn de la Super Globe. A Doha, els de Xavi Pascual van oferir una molt bona imatge per endur-se el títol gràcies als triomfs contra l’Espérance Sportive, l’HC Vardar i el Füchse de Berlín.

Les victòries contra el Logroño-La Rioja a la Supercopa Asobal i el triomf del dimecres a Sant Esteve Sesrovires, a la semifinal de la Supercopa de Catalunya, van donar pas a l’estrena al Palau. Davant hi haurà un Port Sagunt que manté el bloc de la temporada passada, com recordava Xavi Pascual en la prèvia.

Serà el primer contacte de l’afició amb el nou Barça Lassa 2017/18, i l’oportunitat de veure les noves incorporacions en acció. Per davant quedarà una temporada llarga i exigent. “Tenim ganes que la gent gaudeixi amb nosaltres i vegi com estem treballant”, deia el tècnic blaugrana. La cita, aquest dissabte a les 17.00 hores al Palau Blaugrana. No hi faltis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut