Barça B – Còrdova abans del derbi al Camp Nou

Barça B – Còrdova abans del derbi al Camp Nou

El Club posa en marxa diverses promocions perquè els socis i aficionats blaugrana vagin al Miniestadi a les 18 hores, abans del derbi al Camp Nou (20.45 h)

Aquest dissabte (18 hores) el Barça B rep la visita del Còrdova al Miniestadi, en el marc de la quarta jornada de La Liga 123. Aquest partit es juga just abans del derbi entre el primer equip d’Ernesto Valverde i l’Espanyol al Camp Nou (20.45 hores).

Amb l’objectiu d’aprofitar la coincidència dels dos enfrontaments a les instal·lacions per comptar amb la millor assistència possible, el FC Barcelona ha preparat unes promocions especials per als socis i aficionats que vulguin assistir a tots dos partits per animar els futurs cracs al Miniestadi abans del derbi del Camp Nou. Són les següents:

  • Els compradors de les entrades en línia per al FC Barcelona – RCD Espanyol tenen la possibilitat de disposar d’una entrada gratuïta per al Barça B – Córdoba CF. Com sempre, les despeses de gestió en línia tenen 0,50 € de cost.
  • Els compradors d’entrades a les taquilles tant per al FC Barcelona – RCD Espanyol com per al Camp Nou Experience tenen la possibilitat de disposar d’una entrada gratuïta per al Barça B – Córdoba CF.
  • Els socis podran comprar fins a cinc entrades per a acompanyants pel preu d’un euro.

A més, cal recordar que, com és habitual, els socis tenen l’entrada gratuïta per als partits del Miniestadi presentant el seu carnet de soci a les taquilles. En el cas de les persones que no són sòcies, poden comprar la seva entrada a partir de 6 euros. Vine al Mini, on el futur es fa present!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut