Rhein-Neckar Löwen – FC Barcelona Lassa: S’obre el teló europeu

Rhein-Neckar Löwen – FC Barcelona Lassa: S’obre el teló europeu

El conjunt blaugrana comença el seu camí a la Lliga de Campions a la pista del guanyador de les últimes dues lligues alemanyes, on, a més, no ha guanyat mai

La Lliga de Campions d’handbol ha aixecat el teló aquest cap de setmana, i el SAP Arena de Mannheim serà l’escenari de l’inici del camí del Barça Lassa. El conjunt blaugrana s’estrena aquest diumenge (19.30 hores, Esport3) a la pista del Rhein-Neckar Löwen, el campió de les dues últimes edicions de la Lliga alemanya. Els de Xavi Pascual arriben en bona forma, després d’haver guanyat la Super Globe i la Supercopa Asobal, i haver guanyat els dos primers partits de la Lliga Asobal. Ara, però, arriba el repte majúscul de la VELUX EHF Champions League, i ho fa en un escenari temible.

Els precedents diuen que el Barça Lassa té una missió d’allò més difícil. S’enfronta al campió alemany en un SAP Arena on no ha guanyat mai. Hi ha jugat  tres vegades, amb un balanç d’un empat (38-38, temporada 2010/11) i dues derrotes (38-31, temporada 2013/14 i 22-21, temporada 2015/16). L’altra vegada en què els blaugrana van jugar contra el Rhein-Neckar Löwen a Alemanya va ser a la Final Four del curs 2010/11, amb triomf culer (28-30).

El Rhein-Neckar Löwen té moltes amenaces sobre la pista, i una és l’exblaugrana Gudjon Valur Sigurdsson. L’extrem islandès, de 38 anys, va ser blaugrana les temporades 2014/15 i 2015/16. En la seva etapa al Palau, a més, va guanyar, entre d’altres, una Lliga de Campions, dues Lligues Asobal, dues Copes del Rei i dues Copes Asobal. Des de la temporada passada defensa la samarreta dels de Mannheim, i s’enfrontarà als seus excompanys per primera vegada.

Els precedents, el retrobament i l’ambient del SAP Arena crearan un ambient perfecte perquè el Barça Lassa aconsegueixi el primer triomf a la fase de grups de la màxima competició continental. L’objectiu final queda lluny, però s’ha de començar a cuinar des d’aquest diumenge. El bon estat de forma de l’equip fa ser optimistes Xavi Pascual i Cedric Sorhaindo, que van atendre els mitjans abans de viatjar cap a terres alemanyes, però la dificultat serà màxima al SAP Arena. Tot és a punt perquè la Champions arrenqui, amb Colònia a l’horitzó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut