Xavi Pascual: “Arribem amb ganes i concentrats”

Xavi Pascual: “Arribem amb ganes i concentrats”

El tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet amb la línia de l’equip abans d’arrencar la Lliga Asobal aquest dissabte al Palau, on s’oferiran la Super Globe i la Supercopa Asobal a l’afició

Xavi Pascual ha comparegut davant dels mitjans en la prèvia del primer partit de la Lliga Asobal. El Barça Lassa inicia la competició aquest dissabte, a les 17 hores, al Palau Blaugrana contra el Port Sagunt. Els blaugrana defensen el tron domèstic, i abans de l’inici del partit oferiran a l’afició els títols de la Super Globe i de la Supercopa Asobal, aconseguit en les últimes setmanes a Doha i a Ciudad Real, respectivament.

El tècnic blaugrana ha valorat positivament la línia de l’equip en les poc més de quatre setmanes de treball. “Estem preparats per començar una nova competició i intentar que els dos primers punts es quedin a casa”, ha assegurat Pascual. A més, ha dit que l’equip arriba “amb ganes i concentrat”, i que els dos títols guanyats “ja són el passat”.

Sobre el rival, Xavi Pascual ha destacat que “el Port Sagunt manté l’estructura de l’any passat” i que “han tingut dos bons reforços al pivot i al lateral dret”. A més, el tècnic blaugrana també ha explicat que “cada vegada hi ha més nivell a la Lliga Asobal”, afegint que “els equips s’estan reforçant molt amb jugadors que donaran qualitat a la Lliga”.

Per últim, el tècnic blaugrana ha explicat que “la riquesa tàctica depèn més de les situacions que es donen que no pas dels jugadors”. En aquest sentit, ha volgut lloar la tasca de dos dels nous fitxatges, Jure Dolenec i Yanis Lenne, que s’estan adaptant a les necessitats de l’equip ocupant més d’una posició: “S’estan sacrificant pel bé de l’equip, i això s’ha de valorar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut