22.000 quilòmetres abans d’arrencar la Lliga Asobal

22.000 quilòmetres abans d’arrencar la Lliga Asobal

El Barça Lassa d’handbol s’ha desplaçat a Encamp, Colònia, Bucarest, Doha i Ciudad Real abans de començar la Lliga aquest dissabte contra el Port Sagunt

El Barça Lassa d’handbol inicia aquest dissabte, a les 17.00 hores, la defensa del títol de Lliga Asobal al Palau Blaugrana. Ho farà contra el Fertiberia Port Sagunt, i després de recórrer 22.000 quilòmetres durant les setmanes de preparació. La pretemporada del conjunt de Xavi Pascual va començar amb una estada de quatre dies al Comú d’Encamp (Andorra) el 4 d’agost, i des d’aleshores l’equip va seguir movent-se per disputar dos partits amistosos, la Super Globe i la Supercopa Asobal.

Després de l’estada a Andorra, l’equip va tornar a Barcelona per seguir entrenant. Pocs dies, però, ja que el 12 d’agost va viatjar a Colònia, on va disputar el primer partit amistós contra el THW Kiel al Lanxess Arena. Des d’allà, directes a Romania. Els esperava Bucarest per estar-s’hi quatre dies més i jugar un segon amistós contra el CSM Bucharest del català Pau Campos. La preparació va tornar a Barcelona, i els partits amistosos es van acabar. Va arribar el torn de la Super Globe, i l’equip es va desplaçar a Doha. La capital qatariana va veure com el conjunt blaugrana es feia amb el seu tercer Mundial de Clubs en guanyar l’Espérance Sportive, el Vardar i el Füchse Berlin.

Temps per a un segon títol

Amb la Super Globe a la butxaca, uns dies després va arribar el torn de la competició Asobal, amb la disputa de la Supercopa a Ciudad Real. Al Quijote Arena, el Barça Lassa es va imposar al BM Logroño La Rioja per 31-25 per endur-se el segon títol de la temporada. El triomf a Sant Esteve Sesrovires en les semifinals de la Supercopa de Catalunya va ser l'últim partit abans d'inaugurar una nova edició de la Lliga Asobal.

36 dies després d’arrencar la preparació, i després de 22.000 quilòmetres recorreguts, el Barça Lassa arrenca aquest dissabte una nova edició de la Lliga Asobal. Ho farà al Palau Blaugrana, on abans de començar el matx compartirà amb l’afició els dos títols aconseguits fins al moment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut