Bon debut del Cadet A i de l’Infantil A a la Lliga

Bon debut del Cadet A i de l’Infantil A a la Lliga

Els equips de Franc Artiga i Carles Martínez van guanyar amb contundència a domicili a la primera jornada de la Divisió d’Honor

La temporada oficial no podia començar de millor manera per al Cadet A i l’Infantil A. Tots dos equips, els primers del futbol formatiu amateur a entrar en competició, es van imposar a domicili amb contundència en la primera jornada de Lliga de la Divisió d’Honor. L’equip de Franc Artiga va guanyar per 1-4 al complicat camp del Gimnàstic de Manresa, mentre que els nois de Carles Martínez es van imposar per 0-5 al camp del Manresa CE.

El Cadet A és el primer líder de la temporada, gràcies a la seva contundent i treballada victòria el dissabte passat per 1-4 en un camp tan complicat com és el del Gimnàstic Manresa. L’equip local es va avançar en el minut 7 amb un gol de Ricard Cartañà, però els blaugranes van aconseguir empatar abans del descans en una acció de Jaume Jardí (min 25). El Cadet A es va mostrar més efectiu de cara a porteria a la segona part. Llaix feia el 2-1 en el minut 57 amb un xut des de fora de l’àrea i, deu minuts més tard, va ser Pablo Moreno, en una rematada de cap avançant-se al porter, qui feia l’1-3. El darrer gol del partit va ser obra de Robert Navarro amb un xut molt col·locat que va entrar per l’escaire dreta del porter local (min 79). El Cadet A jugarà la propera jornada a la Ciutat Esportiva contra el Mercantil.

Doblet de Xavi Planas i Pau Segarra

Gran debut també de l’Infantil A de Carles Martínez. Es va imposar per 0-5 ahir diumenge al camp del Manresa CE. Bobi va obrir el marcador molt d’hora, en elminut 9, i va fer que les coses fossin més senzilles. Xavi Planas, en els minuts 17 i 45, va posar el 0-3 abans que arribes el torn de Pau Segarra per fer un altre doblet i arrodonir la victòria en els minuts 64 i 65. L’Infantil A rebrà la propera jornada la visita del Llagostera a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut