Barça Lassa - PAS Alcoi: Dos reforços més per a la segona cita al Palau Blaugrana

Barça Lassa - PAS Alcoi: Dos reforços més per a la segona cita al Palau Blaugrana

Edu Castro comptarà amb els argentins Pablo Álvarez i Matias Pascual amb l’objectiu de certificar la primera posició del Grup A de la Lliga Catalana

Amb el Mundial de Nanjing ja finalitzat, Edu Castro ha començat a recuperar efectius. Després l'estrena contra el Lleida (8-1) (amb cinc debutants de la base), Pablo Álvarez i Matias Pascual han estat els primers a incorporar-se a la disciplina blaugrana. Els dos argentins van arribar dilluns de la Xina i van fer el primer entrenament aquest dijous. Quant a Lucas Ordoñez, ha rebut permís del Club per incorporar-se a l’equip més tard, i els campions Pau Bargalló i Ignacio Alabart tenen descans fins dilluns. “Estem recuperant efectius, però hem d’anar a poc a poc. Desitgem tenir el temps necessari per adaptar-nos al màxim possible”, ha expressat Edu Castro.

En el duel d’aquest divendres (19.00 hores, Barça TV i Barça Vídeo), Castro sí que podrà comptar amb Egurrola −absent per gastroenteritis contra el Lleida−, Panadero, Gual, Barroso i els joves del filial Antonio Miguélez, Marc González i Àlex Joseph. El tècnic considera que el partit serà “molt complicat” i ha destacat que “va fer un gran paper al torneig organitzat per l’Asturhockey”. Aquest estiu l’Alcoi ha perdut homes importants, com Ferran Formatjé i David Gelmà, però s’ha reforçat amb l’argentí Maxi Oruste (Trissino) i Roc Llisa (Lleida).

Els de Sergi Punset també van jugar aquest dijous el seu primer partit de Lliga Catalana, i van empatar a Lleida (5-5). Aquest resultat fa que el Barça Lassa ja estigui classificat per disputar els quarts de final (dimarts 19 de setembre), i aquest vespre cal determinar si serà com a primers de grup i qui serà el rival provinent del Grup D. 

Revisions mèdiques dels internacionals

Exceptuant Lucas Ordoñez, els blaugranes presents al Mundial sub-20 han realitzat aquest dijous les revisions mèdiques. Pau Bargalló i Ignacio Alabart faran el primer entrenament per preparar el partit del dimarts i Pablo Álvarez i Matias Pascual ja es vestiran de blaugrana aquest vespre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut