Andreu Plaza: “No volem ensurts contra La Unión”

Andreu Plaza: “No volem ensurts contra La Unión”

El tècnic i Marc Tolrà admeten el “risc” de jugar contra un equip d’inferior categoria i demanen “màxima concentració” per afrontar les semifinals de la Copa Catalunya

El Barça Lassa començarà a disputar aquest dijous la primera competició oficial de la temporada a Manresa, al Pavelló del Nou Congost. Serà la Copa Catalunya, un trofeu que l’equip ha guanyat les últimes quatre temporades de forma consecutiva. Els d’Andreu Plaza es trobaran a les semifinals contra el CFS La Unión de Santa Coloma (dijous, 21,15h, en directe per Esport3). La Unión és un equip de Segona B que dirigeix el mític excapità blaugrana Javi Rodríguez i que s’ha classificat per jugar la final després de derrotar al Caldes als quarts de final a la tanda de penals.

La consigna que ha donat Andreu Plaza a l’equip per afrontar la Copa Catalunya és clara: “hem d’estar molt atents per evitar ensurts”. Plaza té clar que enfrontar-se a un equip de categoria inferior “és un risc” i està convençut que el camí per arribar a la final passa per “fer les coses seriosament”. La plantilla ha captat el missatge. “No podem pensar més enllà de dijous o en una hipotètica final”, admet Marc Tolrà. Sobre La Unión, Tolrà adverteix que “els equips petits són perillosos i tenen un plus de motivació perquè no tenen res a perdre”. Per això, Tolrà avisa que “no podem caure en l’error de donar per guanyar el partit de semifinals abans d’hora”.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

LA UNIÓN: “Sempre és un risc jugar contra un equip de categoria inferior. Hem d’estar molt atents per no tenir cap ensurt. Estic segur que l’equip competirà i si fem les coses seriosament ens classificarem per jugar la final”

PRETEMPORADA: “Ha sigut una pretemporada molt bona per nosaltres. Amb molts dies d’entrenament junts i partits de molt nivell que ens han exigit com els de Portugal. Estem molt contents de com ha anat l’adaptació dels nous fitxatges. Tot l’equip ha estat molt implicat, no hi ha hagut ensurts i el balanç és molt positiu. Estem ben preparats per començar la competició oficial”.

Declaracions de Marc Tolrà, jugador del Barça Lassa

COPA CATALUNYA: “El que no surti a guanyar cada partit defensant aquesta samarreta s’equivoca. Som esportistes professionals i sempre busquem guanyar. No podem pensar més enllà de dijous o en una hipotètica final. Els equips petits són perillosos i tenen un plus de motivació perquè no tenen res a perdre. No podem caure en l’error de donar per guanyar el partit de semifinals abans d’hora. Si volem aspirar a guanyar títols hem de competir sempre al màxim”.

EXPERIÈNCIA: “Els joves hem anat guanyant pes i experiència i ara ens toca a nosaltres fer una passa endavant i demostrar que podem guanyar títols. Està clar que ara ja no tenim a Ari, ni a Torras, ni a Wilde que ens poden treure les castanyes del foc. Ara ja si no ho fem nosaltres, no ho farà ningú. La temporada passada ja ho vam tenir molt a prop i  estem en el bon camí per aconseguir-ho. Hem fet grans fitxatges i aquesta és una temporada per intentar guanyar-ho tot”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut