Gerard López:

Gerard López: "És un rival molt dur, incòmode, amb un bon inici de temporada"

El tècnic del filial no es refia de l’Alcorcón, que encara no coneix la derrota

El Barça B visita l’estadi municipal de Santo Domingo en la cinquena jornada de La Liga 123 (16.00h / La Liga 123 TV) aquest diumenge a la tarda. L’expedició blaugrana ha viatjat el dia abans cap a Madrid, on ha fet nit abans del partit. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

"És un partit complicat, un rival molt dur, amb dos gols a favor i cap en contra, suma vuit punts, la qual cosa demostra la solidesa que té. És un equip que porta anys a la categoria, la coneix bé, ha hagut de lluitar per salvar-se, però ho ha aconseguit any rere any ".

"Té un entrenador jove però experimentat, és un rival incòmode en un camp on pressiona molt la gent, un camp hostil per ser on és".

"El partit té aquest hàndicap de dificultat, però alhora d'il·lusió per la bona dinàmica que portem, després de la victòria amb golejada a casa davant el Còrdova. La situació semblant que tenim tots dos a la classificació farà que sigui un partit atractiu per a tots”.

Llista de convocats

Els jugadors convocats són els 19 següents: Jokin Ezkieta, Varo, Cucurella, Martínez, R. Tarín, Fali, Sarsanedas, Choco Lozano, Aleñá, Marc, José Arnaiz, R. De Galarreta, C. Pérez, Vitinho, David Costas, D. Concha, Abel Ruiz, O. Busquets i J. Cuenca. Són baixa per lesió Ortolá, Palencia, Kaptoum i Mujica, mentre que Daniel Morer, Alfaro, Santi Bueno, Moisés i Samu Araujo ho són per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut