El Barça dona la cara contra el vigent campió (35-18)

Els blaugranes s’avancen dues vegades al marcador, però acaben cedint en el debut a la Lliga contra el VRAC Quesos Entrepinares

El FC Barcelona va començar la temporada 2017/2018 posant contra les cordes l’actual campió de la lliga, el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid. Els blaugranes només van acabar cedint als darrers minuts del partit després de dominar en el joc i al marcador fins al descans (12-15), sobretot gràcies a l’encert del xutador Bautista Guemes en els cops de càstig. Guemes va ser l’autor de tots els punts dels barcelonistes, amb cinc de sis en intents de cops de càstig i un drop.

A la segona part, però, els locals van reaccionar i no van donar cap opció a la sorpresa final tot i el bon partit del Barça. El resultat final va ser de 35 a 18 a favor del vigent campió, però el Barça va marxar de Valladolid havent ofert una gran imatge i amb motius per ser optimistes de cara als propers partits. La setmana que ve, debut a casa contra l’acabat d’ascendir CR La Vila (12.30 h, La Teixonera).