P.D. Santa Eulàlia-Juvenil A: Victòria a l’últim segon (0-1)

Un gol de Juan Miranda en el temps afegit dona el triomf als culers

El Juvenil A ha guanyat a l’últim instant el Santa Eulàlia (0-1), gràcies a un gol de Juan Miranda en la segona jornada de Lliga. Els blaugranes han dominat el partit des del primer minut, però els ha faltat sort de cara al gol, cosa que ha fet que s'arribés al descans amb taules en el marcador (0-0). La segona part ha tingut un tarannà semblant, amb els culers tenint domini absolut i disposant de les millors ocasions, però sense fortuna entre els tres pals, fins que Juan Miranda, en el minut set d’afegit, ha aconseguit donar el triomf als culers després del llançament d'un corner per part de Sergio Gómez.

Amb aquesta victòria l’equip entrenat per Gabri suma el seu primer triomf a la competició aquest curs i té quatre punts. Ara, el proper partit serà contra el Manacor, que ha guanyat els dos partits, el diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.