Xavi Pascual: “Jugarem el partit amb el màxim respecte”

Xavi Pascual: “Jugarem el partit amb el màxim respecte”

El tècnic blaugrana creu que en el duel de Supercopa de Catalunya contra el Sant Esteve Sesrovires “cal plasmar la superioritat teòrica sobre la pista” i ha confirmat que algun jugador del filial reforçarà l’equip

Després de la Super Globe i la Supercopa Asobal, i quatre dies abans d’arrencar la Lliga Asobal, el Barça Lassa d’handbol disputa aquest dimecres la semifinal de la Supercopa de Catalunya. Ho farà a la pista del Sant Esteve Sesrovires, igual que el curs anterior, i Xavi Pascual ha advertit que “al món de l’handbol i de l’esport sempre pot haver sorpreses”. “Esperem ser capaços de plasmar la nostra superioritat teòrica sobre la pista”, ha afegit a la zona mixta del Palau Blaugrana en la prèvia del matx.

Xavi Pascual ha confirmat que “hi haurà algun jugador que no participarà perquè porten molta càrrega”, al mateix temps que ha dit que “algun jugador del filial reforçarà l’equip”. Tot i aquestes rotacions, el tècnic ha deixat clar que el Barça Lassa jugarà “amb el màxim respecte cap a un equip que omplirà el pavelló i tindrà moltes ganes de jugar contra nosaltres”. “Hem de jugar bé a handbol, és la nostra obligació”, ha afegit en aquest sentit.

El Barça Lassa ha iniciat aquest dimarts una nova setmana d’entrenaments després de tornar de Ciudad Real amb el segon títol de la temporada sota el braç. Això, però, ja queda enrere: “Hem començat molt bé la temporada, però ja està fet i hem de mirar endavant”, ha dit Pascual.

El tècnic també ha aprofitat per valorar positivament el format de la Supercopa de Catalunya: “Per als equips que arriben fins aquí i juguen contra el Barça i el Granollers és un premi, i nosaltres hem de respondre”, ha explicat Xavi Pascual. L’entrenador blaugrana també ha estat clar en afirmar: “Anirem amb el primer equip perquè és el que mereixen aquests equips”. Finalment, el tècnic barceloní ha lloat l'objectiu de la competició: “Més enllà del resultat esportiu, és una activitat clara de promoció de l’handbol que s’ha de mantenir i fer gran”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut