Lliurament de les primeres insígnies d’or de la temporada als socis amb 50 anys al Club

Lliurament de les primeres insígnies d’or de la temporada als socis amb 50 anys al Club

Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner reben a l’Auditori 1899 els primers vuitanta socis dels 478 que tenen dret aquest any a la seva distinció per haver-se vinculat al Barça l’any 1967

El FC Barcelona ha celebrat aquest diumenge la festivitat de la Mercè, patrona de la ciutat, amb el primer acte d’entrega de les insígnies d’or del Club als socis que aquest any 2017 compleixen 50 anys de fidelitat a l’Entitat. El president Josep Maria Bartomeu i el vice-president primer Jordi Cardoner han lliurat les primeres vuitanta insígnies de les 478 que s’entregaran en els diferents actes que es programaran al llarg de tota la temporada.

Aquest acte ha tingut lloc a l’Auditori 1899, i també ha servit per recordar el 60è aniversari de la inauguració del Camp Nou, que va tenir lloc el 24 de setembre del 1957. L’acte de lliurament de les insígnies d’or és ja tota una tradició barcelonista en la celebració del Dia de la Mercè, i és un dels esdeveniments institucionals i socials més importants del Club, perquè és un reconeixement a la fidelitat de la vinculació dels socis amb el FC Barcelona.

Josep Maria Bartomeu ha saludat aquests primers socis homenatjats avui i els ha fet entrega de la corresponent insígnia pels seus 50 anys de fidelitat blaugrana, en una recepció en què també ha estat present el vice-president primer Jordi Cardoner, i on els socis homenatjats han estat acompanyats de familiars i amics.

Agraïment i suport

En el seu parlament, Josep Maria Bartomeu ha agraït el suport i la constància dels socis presents:“Amb aquest acte celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça i us en volem donar les gràcies perquè, en aquells moments difícils on ser del Barça no era gaire ben vist per alguns sectors, tots vosaltres vau ser valents i vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el Club, que de mica en mica i amb l’esforç de tots ha aconseguit una posició privilegiada i s’ha situat entre els clubs més importants del món”.

El president blaugrana també ha fet referència a la commemoració del Camp Nou: “Avui també celebrem el 60è aniversari de la inauguració de l’Estadi i per això és un dia entranyable per al Club, a les portes de viure la seva remodelació”. Per acabar, Josep Maria Bartomeu ha manifestat la il·lusió que desperta el nou projecte dirigit per Ernesto Valverde i ha agraït als presents el suport que en tot moment donen a l’equip".

L’entrega de les insígnies d’or ha estat l’acte principal de la diada de la Mercè i de la commemoració del 60è aniversari del Camp Nou, en una jornada que ha començat amb una Santa Missa a la Llotja President Suñol per celebrar la festivitat de la patrona de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut