Triomf a Elx del filial (1-5)

El segon equip s’emporta la victòria a domicili, i la resta d’equips de les categories formatives resolen els seus partits amb triomfs

Triomf del filial a Elx, del Juvenil a Palma i debut amb victòries de l’Aleví i del Cadet en el primer partit de la Lliga de la Divisió d’Honor de la seva categoria. Balanç positiu del cap de setmana del formatiu del FC Barcelona Lassa de futbol Sala

Treballant 40 minuts

El triomf a Elx ha estat d’inici a la fi. En dos minuts els blaugranes han obert el marcador amb un gol de Santos, però els locals l'han contraresat en el minut 10 amb un gol de Rubi. Però Santos, de nou, ha tornat a posar per davant el FC Barcelona Lassa B i amb 1-2 s’ha arribat al descans.

A partir d’aquest moment el partit ha estat blaugrana. Cardona ha posat l'1 a 3 en el marcador a l’inici del segon període. Amb aquest gol i amb la solidesa defensiva dels blaugranes, el partit ha pres color blaugrana, que ha reafirmat Cols amb un xut potent que ha significat l’1-4 en el marcador.

A partir de llavors, gràcies al porter jugador dels locals i al control dels joves de Xavi Closas, de la mà de Cardona, han marcat el cinquè i definitiu gol.

Aquí podeu consultar la fitxa del partit

El juvenil guanya a Palma

A la tercera jornada de la Lliga Juvenil Nacional de futbol sala, els blaugranes han sumat el seu tercer triomf a la pista d’un altre equip que restava invicte, el Palma Futsal.

La visita a la pista dels balears era una de les complicades, però els blaugranes ja  dominaven per 0 a 1 al descans, i han acabat guanyant per 2 a 3 en un disputat partit.

Guanyen en el debut

El Cadet blaugrana ha iniciat el seu camí a la màxima categoria catalana de la seva categoria visitant la pista de L’Hospitalet Bellsport, on s’ha imposat per 0-8 en el dia del debut.

En els primers minuts s’ha vist un partit igualat, sense domini per cap dels dos equips. Una recuperació de pilota blaugrana ha permès muntar un ràpid contraatac que Àlex Garcia ha culminat perfectament inaugurant el marcador. Aquest fet ha donat confiança als barcelonistes que, en el minut 8, aconseguien el 0 a 2 gràcies a una jugada d’estratègia. A partir d’aquest moment, el domini blaugrana s'ha fet més evident, però sense que es traduís en alteracions a l’electrònic. Un altre contraatac ha permès als blaugranes ampliar la diferència. Quan ja semblava que el 0 a 3 seria el resultat amb el qual els jugadors enfilarien el camí dels vestidors, una altra bona acció d’estratègia barcelonista ha permès que marquessin el 0 a 4 que semblava sentenciar el partit.

A la represa, els riberencs han sortit amb la intenció de posar més intensitat i que aquesta els permetés reduir la diferència. La poca efectivitat riberenca contrastava amb la blaugrana quan Javi culminava una bona acció col·lectiva per posar el 0 a 5. Tot i això, l’Hospitalet no s'ha rendit i ha seguit incomodant el joc barcelonista que, sobre l’equador de la segona meitat, cometia la cinquena i sisena falta en la mateixa jugada. El Bellsport ha desaprofitat l’oportunitat i, un minut més tard, Javi donava l’estocada final marcant el 0 a 6. Ja a les acaballes del matx Víctor marcava dos gols seguits per posar el definitiu 0 a 8 per als nois de Martí Graells.

Per la seva banda, l’equip aleví també ha iniciat la seva participació a la Divisió d’Honor de la categoria i ho ha fet amb un triomf. Primer partit d'estrena a la Lliga. Tot i els nervis del debut, el més petits han començat amb un 2-0 en els primers 5 minuts. L'equip agafava distància amb el tercer gol arran d'un bon contraatac. Però, quan faltaven segons per finalitzar, una errada de marcatge ha fet que els visitants acabessin reduint a un 3-1 el marcador. A la represa, ja amb els nervis calmats, han aconseguit, mitjançant un llançament llunyà, tornar a moure el marcador amb el 4-1. Però una altra errada defensiva ha fet que els visitants reduïssin i ajustessin el marcador a 4-2 quan quedaven 12 minuts per al final. L'equip ha seguit treballant i movent la pilota amb força criteri, i les bones combinacions han fet que arribés el cinquè, i un gran gol de jugada col·lectiva ha deixat el marcador amb un 6-2 final.

L’Infantil tanca la jornada (3-9)

Amb un triomf a Vilassar, el diumenge al matí, l’equip Infantil ha tancat la jornada del futbol sala formatiu. A la primera part els blaugranes  han dominat en joc i ocasions i han aconseguit marxar 0-2 al descans.

A la represa, el conjunt blaugrana ha accelerat i ha aconseguit posar-se 1-9. A les acaballes del partit dos gols locals han tancat el marcador amb un 3-9.