El diumenge es lliuren les primeres insígnies d’or als socis amb 50 anys de vinculació barcelonista

El diumenge es lliuren les primeres insígnies d’or als socis amb 50 anys de vinculació barcelonista

El FC Barcelona inicia el proper dia de la Mercè els actes de reconeixement als 478 socis que es van treure el carnet del Club l’any 1967

Com és tradicional, el dia de la festivitat de la Mercè, i coincidint enguany amb el 60è aniversari de la inauguració del Camp Nou, se celebrarà el primer acte de lliurament d’insígnies d’or als primers 100 socis que han estat convocats, dels 478 que compleixen aquest any els seus 50 anys de carnet barcelonista.

L’acte de lliurament tindrà lloc a l’Auditori 1899 el proper diumenge 24 de setembre, a partir de les 12.00 hores, amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer, Jordi Cardoner. Prèviament i com és tradicional el dia de la Mercè, patrona de Barcelona, se celebrarà una missa a la Llotja President Suñol del Camp Nou a partir de les 10.30 h.

Per poder fer el reconeixement que es mereixen aquests socis que l’any 1967 van adquirir el carnet del Barça, enguany es programaran un total de sis actes al llarg de la temporada. Durant la temporada el Club anirà convocant esglaonadament els socis a través d’una carta en què se’ls informarà de la data que rebran la insígnia.

Estacionament al recinte de l'Estadi

Per tal de facilitar l’accés al recinte, el Club posa a disposició de tots els socis que així ho desitgin, la possibilitat de poder estacionar el seu vehicle dins el recinte de l’Estadi (accés núm.14). Els vianants podran entrar pels accessos 15 i 7.

Diumenge 24 de setembre. Dia de la Mercè.

10.30 h      Missa a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

12.00 h      Lliurament de les insígnies als socis que compleixen 50 anys d’antiguitat al Club, a l’Auditori 1899.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut