Déjà vu de play-off en l’estrena al Palau

Déjà vu de play-off en l’estrena al Palau

El Palma Futsal serà el primer visitant de la temporada en la repetició de l’eliminatòria de quarts de la temporada passada, i amb l’al·licient del retorn de Quintela i el debut d’Esquerdinha al Palau (21,15h, Esport3 / Eurosport2)

Partit gran per començar la Lliga al Palau. El primer visitant de la temporada serà el Palma Futsal (21,15h), un equip que aspira a tot de la mà del nou tècnic, l’exjugador Antonio Vadillo, i amb fitxatges de renom com l’exblaugrana Diego Quintela i els exinteristes Lolo i Pazos. A tenir en compte que Éder i Manu han quedat fora de la convocatòria del Palma per al partit al Palau.

El Barça Lassa arriba al partit amb bones sensacions, després del debut amb victòria i golejada a Tudela contra l’Aspil (0-5). Andreu Plaza, amb tots els efectius disponibles, ha hagut de tornar a deixar fora de la llista de convocats tres jugadors, en aquest cas Rafa López, Roger i Mario Rivillos, que haurà d’esperar per debutar al Palau amb la samarreta blaugrana. Sí que s’estrenaran davant l’afició els altres dos fitxatges d’aquesta temporada: Esquerdinha, que ja va marcar dos gols en la primera jornada de Lliga, i Léo Santana.  

El Barça Lassa i el Palma Futsal es van enfrontar quatre vegades la temporada passada. A la Lliga regular, els balears van arrencar un empat a Son Moix i el Barça es va imposar al Palau per 5-1 amb doblet d’Adolfo. Els dos equips es van retrobar als quarts de final del play-off amb doble victòria blaugrana: 2-5 a Palma, i una altra vegada 5-1 al Palau amb doblet de Dyego, en l’últim partit de Vadillo com a jugador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut