A la recerca de la cinquena Lliga Catalana

A la recerca de la cinquena Lliga Catalana

El Barça Lassa s’enfronta aquest dissabte al Noia Freixenet a Igualada amb l’objectiu d’arribar a la final del diumenge i poder aixecar un títol enyorat

El Barça Lassa no es proclama campió de la Lliga Catalana des del 1998, i aquest cap de setmana arriba l’oportunitat de fer-ho per cinquena vegada a la història del Club. La cita es produirà a Igualada i, per arribar a la final, abans s’haurà de jugar la semifinal d’aquest dissabte (18.45 hores) contra un Noia Freixenet amb molt potencial. “Esperem estar ben preparats, ja que tenim un rival molt complicat”, explica Edu Castro. En cas de superar l’equip de Pere Varias, els blaugrana jugarien la final el diumenge (16.00 hores, Esport 3).

El Noia Freixenet s’ha reforçat aquesta temporada amb Sergi Llorca –cedit pel Barça junt amb Nil Roca–, Martí Casas (Vic) i el porter Martí Zapater (Vendrell). “Tenen jugadors joves amb molta qualitat, però també experts com Aleix Esteller i Jordi Del Amor”, descriu el tècnic barcelonista, que inclourà per primera vegada Lucas Ordóñez en la convocatòria. Castro també ha elogiat el paper dels joves en aquest principi de temporada: “Estem encantadíssims amb ells, perquè ens han ajudat a fer una pretemporada bestial”.

Els blaugrana han arribat a la semifinal de la Lliga Catalana, després de superar el Lleida (8-1) i l’Alcoi (3-1) a la fase de grups i el Voltregà (9-5) als quarts de final. D’altra banda, el Noia Freixenet ha aconseguit classificar-se per a la Final a Quatre, després de caure contra el Caldes (4-2) i guanyar el Reus (4-2) al grup B. Als quarts de final, va desfer-se de l’Igualada (2-6).

Sergi Fernández: “Haurem d’anar de cara a porteria des del primer minut”.

Per la seva banda, el porter Sergi Fernández també destaca que l’equip es presentarà a Igualada “amb les màximes garanties, ja que portem tota la pretemporada treballant bé físicament i tàcticament”. “Tenim el títol al cap, però hem de pensar en el partit de dissabte, que és el més important”. En aquest sentit, 'Xenxo' subratlla que “haurem d’anar de cara a porteria des del primer minut”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut