La cara més desconeguda d’Andreu Plaza

La cara més desconeguda d’Andreu Plaza

El tècnic comparteix un esmorzar amb BarçaTV el dia del seu aniversari i parla obertament d’alguns aspectes íntims com la seva faceta d’avi, la seva afició pel running, i la seva admiració per Johan Cruyff, entre d’altres

Andreu Plaza està d’aniversari. El tècnic del Barça Lassa fa 59 anys i, per celebrar-ho, ha compartit un esmorzar molt especial amb BarçaTV. Una entrevista íntima en la que Plaza ha volgut mostrar alguns dels aspectes de la seva vida més desconeguts fins ara.

Plaza ha conversat amb la periodista de BarçaTV Cristina Collado i li ha confessat que l’etapa com a primer entrenador del Barça “és una de les més tranquil·les de la seva carrera” perquè li permet compaginar la feina amb la família, sobretot després d’alguns anys treballant a Benicarló, Palma i Guadalajara.

Plaza, que viu a Girona, ha explicat que aprofita els trajectes d’anada i tornada al Palau “per pensar i organitzar les idees”. També ha explicat que surt a córrer “de dos a tres cops per setmana” amb la seva dona. I, de la seva faceta familiar, ha desvelat que és un avi jove i compromès a qui no li cauen els anells “si s’ha de canviar un bolquer”.

Per últim, Plaza ha confessat la seva admiració per Cruyff. “M’hauria agradat tenir una conversa amb ell perquè tenia una visió de la vida molt diferent de la majoria de la gent”, ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut