Un derbi amb, gairebé, tots els ingredients

Un derbi amb, gairebé, tots els ingredients

Les baixes de Sergio Lozano i Ari Santos per lesió muscular desllueixen la prèvia de l’apassionant Catgas-Barça que es disputarà aquest dissabte a Santa Coloma (13,15h, Teledeporte i Esport3)

Torna el derbi. Serà el segon d’aquesta temporada després de la final de la Copa Catalunya que va guanyar el Barça Lassa per un ajustat 3-1. Un partit en majúscules que arriba molt aviat, tot just a la jornada 3 de la lliga, i que ve marcat per les baixes d’última hora de Sergio Lozano al Barça Lassa i d'Ari Santos al Catgas. Lozano té una ruptura fibril·lar al recte anterior de la cuixa dreta que el mantindrà 8 setmanes fora de les pistes. “La lesió de Lozano és un problema”, ha reconegut un sincer Andreu Plaza. “Està tenint molt mala sort, ell està tocat anímicament i nosaltres estem fotuts per ell”, ha reconegut el tècnic blaugrana. La plantilla també ha donat suport a Lozano. “La lesió ha sigut un pal per a ell i per l’equip, els companys l’ajudarem en tot el que estigui a les nostres mans per tal que es recuperi el millor possible”, ha dit Adolfo. També

Sobre el derbi, Andreu Plaza reconeix que “serà difícil i igualat perquè els dos equips ens coneixem molt”. El tècnic s’espera un “derbi apassionant” i adverteix que en aquest tipus de partits “no valen els pronòstics”. Per la seva banda, Adolfo avisa que “Catgas ha fet un equipàs aquesta temporada i ja ens ho va posar molt difícil a la final de la Copa Catalunya”. L’exjugador colomenc reconeix que “tornarà a ser un partit especial per a mi però ja sense els nervis de la temporada passada quan tornava per primer cop a Santa Coloma”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut