Barça Lassa - Reus Deportiu: Un duel de luxe per arribar a la final de la Supercopa

Barça Lassa - Reus Deportiu: Un duel de luxe per arribar a la final de la Supercopa

(18.30 hores) L’equip d’Edu Castro afronta aquest divendres una gran cita contra el Reus Deportiu a Sant Hipòlit de Voltregà

El vigent campió de l’OK Lliga i de la Copa del Rei també desitja la Supercopa d’Espanya. El Barça Lassa afronta aquest divendres (18:30 hores, Esport 3) una de les cites més importants d’aquest inici de temporada: la semifinal de la Supercopa d’Espanya contra el Reus Deportiu. La voluntat és refer-se de la derrota a la Lliga Catalana contra el Noia Freixenet (2-5) en un duel que, contra els tarragonins, es preveu d’alt voltatge. “Serà un partit molt complicat davant l’actual campió d’Europa i que acaba de guanyar la Lliga Catalana amb dos bons partits”, ha explicat Edu Castro.

Guanyar la semifinal i optar a la final del dissabte (20.45 hores) contra el Voltregà o el Liceo serà la millor solució per deixar enrere el resultat de la temporada passada en la mateixa cita a Reus (3-2) i també el resultat de la Lliga Catalana contra el Noia Freixenet (2-5). “Estem bé, l’altre dia vam fer un partit que no va estar a l’alçada del que podem fer, però som conscients d’això i  hem treballat molt aquesta setmana per no cometre les mateixes errades”, ha reconegut el tècnic.

El Barça i el Reus van protagonitzar el curs passat quatre duels molt igualats, amb exhibicions de bon hoquei i partits per recordar com la Copa del Rei (4-3) i els dos duels d’OK Lliga (6-6 i 4-4). “És un equip molt competitiu, amb jugadors de molta qualitat i un joc ofensiu molt difícil de contrarestar”, adverteix Castro, tot destacant que el nou equip de Jordi Garcia s’ha reforçat amb el porter Càndid Ballart –el menys golejat a l’última OK Lliga amb el Voltregà- i l’excapità del Vic Romà Bancells.

Xavi Barroso: “Hem de fer el que hem treballat tota la pretemporada”

El jugador Xavi Barroso també ha comparegut davant els mitjans de comunicació per valorar com es presenta la semifinal de la Supercopa d’Espanya: “Tenim moltes ganes de treure’ns les sensacions negatives de la setmana passada contra el Noia Freixenet”, ha explicat un Barroso que ha donat importància al treball fet fins ara. “Si juguem el nostre partit i fem el que hem treballat tota la setmana i tota la temporada, els posarem les coses molt difícils”, ha subratllat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut