Reconeixement del Camp Nou per la Super Globe

Reconeixement del Camp Nou per la Super Globe

El conjunt d’handbol ha ofert el trofeu del Mundial de Clubs a l’afició abans del partit entre el Barça i l’Eibar des de la gespa de l’Estadi, i després ha estat convidat a la Llotja President Suñol

El 28 d’agost el Barça Lassa es proclamava campió del món a Doha en imposar-se al Füchse Berlín a la final de la Super Globe. Era la tercera vegada que els blaugranes aconseguien la corona mundial de l’handbol, i aquest dimarts han rebut el reconeixement del Camp Nou. Ha estat abans del partit entre el Barça i l’Eibar, quan tota la plantilla, a més de l’staff tècnic al complet, han trepitjat la gespa de l’Estadi. El capità Víctor Tomàs i el tècnic Xavi Pascual han encapçalat el grup, que ha rebut l’ovació de l’afició blaugrana.

Uns dies abans, Xavi Pascual i Raúl Entrerríos –segon capità de l’equip– van rebre el reconeixement de la Junta Directiva a la Llotja. Aquest espai ha tornat a rebre la secció d’handbol, ja que en acabar l’ofrena del títol la plantilla al complet s’ha dirigit a la Llotja President Suñol per presenciar el partit. Allà, durant el descans, s’ha fet la fotografia amb el president Josep Maria Bartomeu. Amb l’acte finalitzat, el trofeu de la Super Globe tornarà a lluir a les vitrines del Museu del Club, on comparteix espai amb els altres dos títols mundials, aconseguits els anys 2013 i 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut