El millor inici d’Ernesto Valverde a la Lliga

El millor inici d’Ernesto Valverde a la Lliga

Les sis victòries que ha registrat el FC Barcelona en aquest inici de campionat fan que sigui el millor començament del ‘Txinguri’

El FC Barcelona va com un tro a la Lliga. Després del triomf aconseguit davant el Girona a Montilivi (0-3), els blaugranes continuen liderant la Lliga de manera indiscutible amb 18 punts de 18 possibles. Aquest inici tan brillant significa el millor d’Ernesto Valverde com a tècnic. I és que el ‘Txinguri’ mai havia començat tan bé una Lliga, ja que, de la resta d’inicis amb els equips que ha dirigit, el rècord el tenia amb l’Athletic Club les temporades 2013/14 i 2016/17, quan va sumar 12 punts amb quatre victòries i dues derrotes.

Amb el mateix Athletic Club, en la seva primera etapa com a tècnic el 2003/04, i amb l’Espanyol, el 2007/08 amb vuit i 10 punts respectivament, Valverde va obtenir els altres millors registres. Així doncs, el ple de victòries en les sis primeres jornades de Lliga amb el FC Barcelona fan que sigui el millor inici del tècnic extremeny.

Unes victòries que han permès situar el Barça líder després de superar el Betis (2-0), l’Alabès (0-2), l’Espanyol (5-0), el Getafe (1-2), l’Eibar (6-1) i el Girona (0-3). A més, el balanç golejador supera amb escreix els anteriors amb 20 a favor i dos en contra. De fet, els 18 punts en aquestes sis primeres jornades i el balanç golejador fan que, a part de ser el millor inici de Valverde també ho sigui del Barça, si comptem només els inicis històrics fins la jornada número sis.

Els blaugranes volen seguir amb la bona ratxa per intentar igualar el rècord històric del Club del curs 2013/14, en què el Barça, amb Tata Martino a la banqueta, va assolir vuit victòries consecutives en les vuit primeres jornades de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut