Marató de 7 partits en 3 setmanes per al Barça Lassa

Marató de 7 partits en 3 setmanes per al Barça Lassa

Els d’Andreu Plaza s’enfronten a un calendari carregat de partits per la disputa de la Main Round de la UEFA Futsal Cup

El derbi de dissabte contra el Catgas Energia Santa Coloma serà el tret de sortida de tres setmanes de partits non-stop per al Barça Lassa de futbol sala. En total seran set partits en 24 dies, comptant els tres partits de la Main Round de la UEFA Futsal que es disputaran a Pàdua entre els dies 11 i 14 d’octubre.

El calendari al detall és el següent: Catgas Energia – Barça Lassa (30/9), el derbi de la jornada 3 de lliga; O Parrulo -Barça Lassa (3/10), partit avançat de la cinquena jornada de lliga per la disputa de la UEFA Futsal Cup; Barça Lassa- Naturpellet Segovia (6/10), jornada quatre de lliga; Barça Lassa- Gyor (11/10), el debut a la UEFA Futsal Cup; Barça Lassa- Era-Pack Chrudim (12/10); el segon partit a Pàdua; Barça Lassa- Luparense (14/10); el partit que tanca la Main Round; i Barça Lassa- ElPozo Murcia (22/10), el clàssic de la sisena jornada de lliga.

Després del partit contra ElPozo, el Barça tindrà la primera setmana neta per preparar el compromís del dissabte següent a Saragossa contra el Ríos Renovables (28/10). I a partir d’aquí, començaria una altra marató de partits que podria arribar a ser de 10 partits en un mes si l’equip es classifica per a la Elite Round de la UEFA Futsal Cup, prevista per la setmana del 20 al 26 de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut