Els cinc millors gols del Barça Lassa contra el Reus la temporada 2016/17

Els cinc millors gols del Barça Lassa contra el Reus la temporada 2016/17

El primer Barça – Reus del curs arriba aquest divendres a la semifinal de la Supercopa d’Espanya, en un duel que promet el millor espectacle d’hoquei patins a Sant Hipòlit

Arriba el primer Barça Lassa – Reus Deportiu de la temporada 2017/18. Els equips, dirigits ara per Edu Castro i Jordi Garcia, es veuran les cares aquest divendres (18.30, Esport 3) a Sant Hipòlit de Voltregà, en el duel corresponent a la semifinal de la Supercopa d’Espanya.

La cita entre les dues plantilles és una garantia d’espectacle. El curs passat, els dos equips es van veure les cares en quatre ocasions, amb una victòria reusenca a la semifinal de l’última Supercopa (3-2), un triomf blaugrana a la final de la Copa del Rei (4-3) i dos empats a l’OK Lliga: un espectacular 6-6 al Palau Blaugrana i un 4-4 a Reus que va permetre celebrar el títol de Lliga.

Els 32 gols totals que va  haver-hi en els Barça – Reus del 2016/17 es van repartir a parts iguals entre els dos equips. És doncs, un bon moment, per recordar les cinc dianes espectaculars finalitzades per Matias Pascual, Lucas Ordoñez, Xavi Barroso, Pau Bargalló i Sergi Panadero. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut