FC Barcelona – Ángel-Ximénez Avia Puente Genil: Concentració màxima a la Lliga

FC Barcelona – Ángel-Ximénez Avia Puente Genil: Concentració màxima a la Lliga

Els blaugranes tornen a canviar el xip per la competició domèstica després de l’esforç a Mannheim i abans d’estrenar la Champions al Palau

El Barça Lassa torna al Palau aquest dimecres per disputar el partit de la tercera jornada de la Lliga Asobal. Rep l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil després d’haver debutat a la Lliga de Campions amb un exigent duel al SAP Arena de Mannheim contra el Rhein-Neckar Löwen. El desgast, però, ja està superat. Així ho va dir Xavi Pascual en roda de premsa prèvia, abans d’explicar que l’equip hauria d’estar “molt concentrat” per superar el conjunt cordovès.

El Puente Genil arriba al Palau amb una victòria i una derrota en les dues primeres jornades. La victòria, però, va ser molt clara contra el Bidasoa Irun (34-25). Aquest resultat, segons Pascual, “demostra que són un equip molt perillós”.

Pel que fa als blaugranes, afronten el partit després de l’esforç realitzat a Mannheim i abans d’estrenar la Lliga de Campions al Palau. I és que dissabte el Kristianstad visitarà els culers en la segona jornada europea. Abans, però, toca centrar-se en la Lliga Asobal, en la qual el Barça Lassa comparteix liderat amb l’Helvetia Anaitasuna i l’Ademar Lleó, que serà el proper rival dels barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut