Cara i creu en les visites a Plock

Cara i creu en les visites a Plock

El Barça Lassa, que aquest diumenge tornarà a Polònia, ha jugat en dues ocasions a l’ORLEN Arena amb un balanç d’una victòria i una derrota

El Barça Lassa visita aquest diumenge (19.00 hores) la pista del Wisla Plock en la tercera jornada de la VELUX EHF Champions League amb l’objectiu de mantenir el bon estat de forma de l’equip en l’arrencada de la temporada. Els homes de Xavi Pascual viatjaran aquest dissabte a Polònia, per jugar en un ORLEN Arena on els blaugrana només hi han jugat en dues ocasions, amb resultats oposats.

La història dels FC Barcelona – Wisla Plock és molt recent. El primer enfrontament entre tots dos equips no va arribar fins a la temporada 2014/15, quan van coincidir en la fase de grups. En aquell curs el primer partit es va disputar al Palau Blaugrana, i el triomf va ser culer (30-25). Unes setmanes més tard, però, la visita a Plock es va saldar amb una derrota per 34-31. Aquella temporada el Barça Lassa acabaria aixecant al Lanxess Arena de Colònia la seva novena Copa d’Europa .

El segon precedent contra el Wisla Plock va arribar tot just la temporada passada, de nou a la fase de grups. Culers i polonesos van estrenar la lligueta a l’ORLEN Arena, i en aquesta ocasió els blaugrana es van endur el triomf per 23-28. El duel al Palau d’unes jornades més tard la victòria també va ser per al Barça Lassa (36-28).

Cara i creu, doncs, en els precedents a la pista del Wisla Plock, on el Barça Lassa buscarà el primer triomf a domicili de la Champions després de l’empat a Mannheim contra el Rhein-Neckar Löwen (31-31) i la victòria contra el Kristianstad al Palau (31-29).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut