El Barça CBS, a la recerca del primer títol de la temporada

El Barça CBS, a la recerca del primer títol de la temporada

Les noies que entrena Mateo Rubio disputen aquest cap de setmana, a Reus, la fase final de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2

El Barça CBS, que va aconseguir l’ascens a la Lliga Femenina 2 en l’última temporada, comença aquest cap de setmana la competició oficial amb l’arribada de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2. Aquest títol, que es disputa en format Final a Quatre i amb la seu a Reus, enfrontarà aquest dissabte 23 les de Mateo Rubio contra el Joventut les Corts en la primera semifinal (17h), i el Segle XXI i el Lima Horta en la segona semifinal (19h). En cas de classificació, la gran final es disputarà el diumenge 24 de setembre, a les 19 hores.

Continuïtat a la plantilla

Pel que fa al primer equip del Barça CBS, s’ha apostat per la continuïtat en una plantilla en la qual només hi ha hagut dues incorporacions: Carla Pérez i Laura Jonhson. Les altres integrants de l’equip són Lucía Pablos, Regina Aguilar, Paula Curto, Sheila Dixon, Lara Fernández, Anna Boleda, Tere Cabanillas, Andrea Antón -que prové del júnior-, i la capitana Mònica Lázaro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut