Andreu Plaza: “El suport del Palau és importantíssim per a nosaltres”

Andreu Plaza: “El suport del Palau és importantíssim per a nosaltres”

El tècnic expressa el desig de “donar una alegria a l’afició aquesta temporada” i Esquerdinha diu que “serà molt especial debutar al Palau amb la samarreta del Barça” a la prèvia del partit entre el Barça Lassa i el Palma Futsal d’aquest divendres

El Barça Lassa s’estrenarà aquest divendres al Palau en el partit corresponent a la segona jornada de lliga contra el Palma Futsal. Serà el retrobament de l’equip amb l’afició. “El suport del Palau és importantíssim per a nosaltres”, ha volgut remarcar Andreu Plaza a la prèvia del partit. També serà un partit especial per a Esquerdinha, que podria debutar al Palau. “Serà un dia per recordar”, ha dit el brasiler. Sobre el rival, el Palma Futsal, Andreu Plaza i Esquerdinha han coincidit a l’hora de pronosticar que “serà un dels equips que donarà guerra” aquesta temporada. Plaza i Esquerdinha també han elogiat la figura del tècnic del conjunt balear, Antonio Vadillo, que debuta a les banquetes aquesta temporada després de retirar-se com a jugador del mateix Palma Futsal el passat mes de juny a l’edat de 40 anys.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

DEBUT A CASA: “Encarem el partit amb la il·lusió d’afrontar una nova temporada amb la nostra gent. El suport del Palau per a nosaltres és importantíssim i esperem que sigui el principi d’una temporada en la que puguem donar una alegria important a la afició. Aquesta temporada ens toca i estem tots conjurats per aconseguir els objectius”.

PALMA: “És un rival que s’ha reforçat bé i que manté el bloc de l’any passat. Segur que serà dels equips que lluitarà per acabar entre els 8 primers i alguna cosa més. Tenen dos pivots molt bons -Paradynski i Maico- i una de les claus serà defensar-los bé”.

VADILLO: “Vadillo i jo vam començar junts a Benicarló, ell com a jugador i jo com a entrenador. Sempre ha fet de tècnic des de la pista i segur que ho farà molt bé i ajudarà al Palma Futsal a seguir en la seva línia ascendent com a club”.

RIVILLOS, ESQUERDINHA I LEO: “Els tres s’estan adaptant bé, però encara falta. Leo i Esquerdinha necessiten ritme de joc, i Mario Rivillos encara s’ha d’acabar d’adaptar a un sistema de joc completament nou per a ell. Anem bé, però encara falta. Estem treballant-ho”.

CONVOCATÒRIES: “Hi ha dos aspectes, l’aspecte personal i l’aspecte professional. Si no hi ha lesionats, per a mi com a entrenador és una decisió difícil haver de deixar tres jugadors fora de la llista cada setmana. Com a persona, a mi em costa deixar a un jugador fora perquè comprenc la desil·lusió del jugador que no entra a la llista. Però això és esport professional i jo com a gestor d’aquest grup he de conviure amb això. Al final es tracta d’aconseguir que el grup mantingui l’exigència, no hi hagi desconnexions i que aquesta competència acabi sent bona pel grup”.

Declaracions de Leandro Esquerdinha, jugador del Barça Lassa:

DEBUT: “Serà molt especial debutar al Palau amb la samarreta del Barça. Serà un dia per recordar. Com a rival ja hi he vingut algunes vegades i sé que l’afició sempre ajuda molt a l’equip, i ara serà un plaer tenir-los a favor. Espero tenir una bona estrena i aconseguir els tres punts”.

BON INICI: “Sempre és important començar guanyant perquè dóna confiança, i encara més en una pista difícil com la de Aspil. Està clar, però, que encara hem de millorar molt. A nivell personal, també content pels dos gols però conscient que hi ha molt marge de millora. Això és molt llarg i la lliga tot just comença”.

PALMA: “Tenen molt bona plantilla, un entrenador amb molta experiència com a jugador i serà molt complicat. Segur que és dels equips que estarà lluitant pels llocs capdavanters de la classificació i hem d’estar molt atents perquè serà molt difícil”.

COMPETÈNCIA: “Al final hem d’aconseguir que sigui una competència sana per l’equip. La feina de l’entrenador és decidir qui està millor per entrar a les convocatòries, i a nosaltres com a professionals ens toca estar sempre a punt per representar bé aquesta samarreta quan toqui”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut