Local

El Club s’adhereix al Dia Mundial Sense Cotxes del divendres 22 de setembre

El FC Barcelona anima els socis, empleats i altres visitants que s'apropin durant aquesta jornada a les seves instal·lacions a fer-ho amb transport públic, bicicleta o a peu

El proper divendres 22 de setembre se celebra a Barcelona el Dia Mundial Sense Cotxes, que, en una jornada laborable, posarà la cloenda de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Durant tota la jornada, a la ciutat es facilitarà la pacificació de l'espai públic, ocupat  habitualment per vehicles motoritzats, per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada. A més, diversos equipaments i entitats desenvoluparan activitats i ompliran de vida el carrer amb les seves propostes.

El FC Barcelona s'adhereix a aquesta iniciativa, fomentant vies de transport alternatiu, així com una mobilitat sostenible entre tots els socis i empleats del Club.

Per aquest motiu, des del FC Barcelona s’anima tots els socis, empleats o altres visitants que aquest divendres s’apropin a les instal·lacions del Club en transport públic, bicicleta o a peu, per contribuir d’aquesta manera a la iniciativa del Dia Mundial Sense Cotxes.

Més estacionaments de bicicletes

A més de comptar amb una àmplia xarxa de metro, trambaix i autobús a prop del Camp Nou, i de trambaix, ferrocarril i autobús a la Ciutata Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, el Club també ha ampliat el nombre d'espais habilitats per a l’estacionament de bicicletes, 

La celebració d'aquest dia posa de manifest la necessitat de reduir la presència dels vehicles privats de motor a la ciutat per tal de disminuir també de manera important la contaminació ambiental, tant de l'aire com del soroll, i millorar la qualitat de vida de tothom, i alhora recuperar els carrers com a espais de gaudi per a la ciutadania.

Més notícies aquí