Tots els equips B de les Seccions, en marxa

Tots els equips B de les Seccions, en marxa

Amb l’inici de la LEB Oro de bàsquet, tots els segons equips ja són en plena competició

Els segons equips de les seccions professionals del FC Barcelona ja són en competició. El darrer en començar la Lliga serà dissabte el Barça Lassa B de bàsquet, que començarà la Lliga LEB, a les 19 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en un cap de setmana on tots competeixen.

Arrenca la LEB

El segon equip de la secció de bàsquet començarà dissabte a les 19 h el seu camí a la LEB Oro davant un dels altres equips catalans de la categoria com és l’Actel Força Lleida. El partit es podrà seguir en directe per Barça TV.

Els blaugranes arriben després de ser sotscampions de la Lliga Catalana LEB, en caure per 70 a 78 davant el CB Prat. Alfred Julbe continua al capdavant del filial durant aquesta temporada.

El repte de la Copa

El Barça B d’handbol comença el seu camí a la Copa del Rei, competició on debutarà, en l’actual edició,  a la pista de Los Dólmenes Antequera, en la 1a eliminatòria de la competició, que tindrà lloc dissabte a les 18.30 h.

Aquesta eliminatòria deixa aturada la División de Honor Plata, 2a categoria de l’handbol estatal, durant aquest cap de setmana. L’eliminatòria es disputa a partit únic a la localitat d’Antequera.

A mantenir-se invictes

El FC Barcelona Lassa B de futbol sala, arriba a tercera jornada de la competició on rebrà, en el pavelló de futbol sala de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el CD UMA Antequera.

Els joves entrenats per Xavi Closas resten invictes a la segona divisió del futbol sala estatal i arriben a la tercera jornada de la competició amb l’objectiu de mantenir la imbatibilitat. El partit serà dissabte a les 16 h.

Reben a l’Olot

El Barça B d’hoquei patins està enquadrat en el Grup A de la divisió Nacional Catalana i després de dos partís arriben a la tercera jornada amb un empat i una derrota.

El pavelló de Llars Mundet, rebrà el CPH Olot el diumenge a 12 h, en un partit on els joves blaugranes cercaran el seu primer triomf de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut