FC Barcelona Lassa – CP Voltregà: Classificats per a la Final a Quatre de la Lliga Catalana (9-5)

L’equip d’Edu Castro es desfà amb facilitat del Voltregà al Palau i es classifica per a les semifinals de la Lliga Catalana davant el Noia a Igualada

Partit plàcid per a l’equip d’Edu Castro, que ha vençut amb facilitat el Voltregà per 9 gols a 5 al Palau Blaugrana en els quarts de final de la Lliga Catalana. I és que el Barça Lassa s’ha mostrat molt superior a un Voltregà que havia guanyat en les seves últimes dues visites al Palau. D’aquesta manera, els blaugranes aconsegueixen el pas a la Final a Quatre de la Lliga Catalana que es disputa el 23 i 24 de setembre. Així, el Barça jugarà la semifinal contra el Noia el proper dissabte 23 a Igualada.

El partit, que ha començat amb els dos equips intentant aconseguir el domini del joc, no ha tardat a obrir-se. Les possessions llargues d’ambdós conjunts s’ha anat esvaint a mesura que els barcelonistes s’han anat imposant de manera progressiva en el marcador.

El primer gol ha estat obra de Xavi Barroso des del punt de penal en el minut 9, després d’una doble ocasió que Blai Roca, format al planter blaugrana, havia aturat. Tot i això, i mitjançant Petxi Armengol, el club de Sant Hipòlit ha fet l‘empat quatre minuts més tard. El Voltregà, amb el mateix protagonista ja havia advertit la porteria defensada per Sergi Fernández.

Festival blaugrana

A partir d’aleshores, els darrers 10 minuts de la primera part han tingut un clar dominador. De la mà d’Àlex Joseph, Pau Bargalló, Ignacio Alabart, Marc Gual i Pablo Álvarez, el Barça ha marxat al descans amb un avantatge considerable de 5 gols que resultarien definitius en el resultat final (6-1). El rival havia perdut intensitat i deixava molts espais en defensa que els homes d’Edu Castro s’han encarregat d’aprofitar. Si Pau Bargalló feia el tercer gol de l’equip blaugrana en el minut 17 en el seu primer partit de la temporada, Ignacio Alabart no ha tardat gaire més a estrenar-se com a golejador marcant en la segona ocasió que ha tingut.

A la represa del partit ha arribat la màxima diferència en el marcador, gràcies a dos nous gols de Marc Gual. Tot i això, amb un resultat tan favorable han arribat els pitjors minuts d’un Barça que, fins al moment, havia resultat demolidor. Així, el Voltregà, amb Xavi Crespo, que ha marcat en dues oportunitats, Petxi Armengol, que repetia, i el capità Gerard Teixidó s’ha posat a tres gols de l’equip barcelonista. Posteriorment, Marc Gual ha fet el definitiu 9 a 5, resultat amb el qual ha finalitzat el partit.