Campions de la Lliga Catalana masculina i femenina

Campions de la Lliga Catalana masculina i femenina

La secció de voleibol blaugrana va aconseguir el doblet en les dues categories; el femení es va imposar al CV Sant Cugat (25-23, 25-22 i 25-8) i el masculí al CV Sant Pere i Sant Pau (3-0)

Cap de setmana prolífic per a la secció de voleibol del FC Barcelona. Els equips masculí i femení del CVB Barça es van proclamar campions de la Lliga Catalana en imposar-se al CV Sant Pere i Sant Pau i al CV Sant Cugat, respectivament.

En el cas del CVB Barça femení, les noies dirigides per Adrián Fiorenza es van proclamar campiones en el marc del Trofeu Internacional de Voleibol Ciutat de Barcelona. En format de quadrangular –amb l’Avarca de Menorca i el CA San Lorenzo de Almagro–, les blaugrana es van trobar a la final amb l’altre equip català de la Superlliga, el CV Sant Cugat. El resultat dels dos primers sets va ser molt ajustat (25-23 i 25-22), i al tercer les culers es van imposar clarament per 25-8 per acabar aixecant el títol.

L’equip masculí, al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, va disputar la final de la Lliga Catalana de Superlliga contra el recent ascendit CV Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. El partit es va decantar des del primer moment pel Barça, que, amb un contundent 25-9 al primer set, va deixar clara la seva superioritat. El segon i el tercer set també van ser culers, i el 3-0 final va proclamar campió el CVB Barça.

Tots dos equips debutaran a la Lliga el 7 d’octubre. El femení tornarà a jugar contra el CV Sant Cugat, mentre que l’equip masculí jugarà a domicili contra el Castelló.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut