Fran Sánchez: “Necessitarem estar alerta”

Fran Sánchez: “Necessitarem estar alerta”

L’entrenador del Femení i la defensa Fabiana se centren en el duel, davant del Santa Teresa, que iniciarà una marató en 15 dies
Aquest dissabte, a les 10.45h a la Ciutat Esportiva, el Barça Femení inicia una marató de cinc partits en 15 dies, incloent-hi dos compromisos de Champions League. L’entrenador Fran Sánchez i la defensa Fabiana Simoes, que va debutar oficialment a la jornada anterior, centraven l’atenció en el rival més imminent: el Sant Teresa.

Les declaracions de Fran Sánchez

“De partits fàcils ens en trobarem ben pocs durant l’any. El Santa Teresa ve de la continuïtat de partits complicats i tots han estat ajustats. El rival es plantejarà defensivament, intentant sortir a la contra. Necessitarem estar alerta i ben posicionades per evitar qualsevol ensurt”.

“A Donostia ens vam trobar la realitat de la Lliga, després de dos partits més còmodes. Entenc que la majoria de partits seran competits”.

“Estem contents amb l’adaptació de Fabiana i de la resta de noves incorporacions. Hem de seguir treballant, amb tot el conjunt, però les sensacions són positives”.

Les declaracions de Fabiana Simoes

“Sempre esperem un partit molt difícil. El Santa Teresa vindrà amb moltes ganes de guanyar perquè ve de dues derrotes i un empat”.

“Hem d’estar ben concentrades en aquest partit, és el nostre primer objectiu. Hem de guanyar a la Lliga per després pensar en la Champions League”.

“Em vaig sentir molt bé, les noies m’estan intentant ajudant al màxim”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut