El futbol sala torna al Palau: reserva el teu seient!

El futbol sala torna al Palau: reserva el teu seient!

Ja s’han posat a la venda les entrades per a tots els partits de la primera volta i també els abonaments de temporada a un preu de 65 euros per als socis i de 75 euros per als no socis

Aquest proper divendres torna la Lliga de futbol sala al Palau amb un apassionant Barça-Palma Futsal, la reedició del play-off de quarts de la temporada passada. Les entrades per a aquest partit ja són a la venda a un preu de 9 euros per als no socis. Els socis, com sempre, poden retirar la seva entrada de manera gratuïta a les taquilles del Palau o bé a través de la web del Club. Per comprar entrades per al Barça-Palma, clica aquí.

De fet, el Club ja ha posat a la venda les entrades per a tots els partits de la primera volta. Amb l'única excepció del partit contra ElPozo, el preu sempre serà el mateix: 9 euros per als no socis i gratuït per als socis, que podran fer la reserva a partir dels 15 dies previs al partit. Per comprar entrades per als partits de la primera volta, clica aquí.

Aquesta temporada els partits contra ElPozo i contra el Movistar Inter han estat catalogats de categoria A+ i A++ respectivament i seran de pagament també per als socis, amb un gran descompte de més del 70% sobre el preu de venda. Així doncs, el preu del partit contra ElPozo serà de 21 euros per als no socis i de 5 euros per als socis.

A més del descompte, els socis també tindran més avantatges: ubicacions preferents; podran comprar les seves entrades per al partit contra ElPozo des de ja, sense haver d’esperar als 15 dies previs al partit; i també disposen d’un dia de prevenda exclusiva respecte als no socis. Per comprar entrades per al Barça-ElPozo, clica aquí.

ABONATS I AMICS DEL PALAU

Els abonaments de temporada tenen un preu de 65 euros per als socis i de 75 euros per als no socis i són l'única manera de garantir-te un seient per a tots els partits del Barça Lassa al Palau, amb ubicació preferencial i vàlida per a tots els partits de Lliga i Copa del Rei.

Els abonaments per al Palau s’han de tramitar de manera presencial a l'OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista). Per a més informació sobre com abonar-se al Palau, clica aquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut