FC Barcelona Lassa - Baskonia: El Palau obre el teló de la temporada

FC Barcelona Lassa - Baskonia: El Palau obre el teló de la temporada

Els de Sito Alonso debuten a la Lliga Endesa contra el Baskonia davant de la seva afició en un partit d’emocions fortes (21.00 hores, #0 de Movistar+)

El Barça Lassa de Sito Alonso comença aquest divendres, a les 21h, la temporada 2017/18 de la Lliga Endesa contra un dels millors equips d’Europa. La competició domèstica, que compta amb 18 equips i un total de 34 jornades, dóna el tret de sortida amb un partit entre dos clàssics de l’ACB que de ben segur competiran per acabar el més amunt possible.

El rival

El Baskonia, una temporada més, s’ha tornat a reinventar després de diferents baixes de jugadors. El nou entrenador, l’exjugador Pablo Prigioni, lidera la nau alabesa en una temporada en què compta amb diferents jugadors de grandíssim nivell com els bases Vildoza, Granger i Huertas, els alers Matt Janning, Janis Timma i Carlos Delfino, o jugadors interiors poderosos i mòbils com Poirier, Voigtmann i Diop. Per part baskonista són baixes anunciades Beaubois, Shengelia, McRae i Garino.

El Barça

Sito Alonso s’estrena a la banqueta del Barça Lassa contra el seu exequip. El tècnic madrileny, de 42 anys, va comentar en roda de premsa que “estem expectants davant d’aquest inici” i va deixar clar quina serà la filosofia dels seus homes: “caràcter, treball i il·lusió”. Per tant, els blaugranes volen començar amb bon peu la competició davant d’un Palau que esperarà la millor versió dels seus homes.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut