Partits especials d’handbol i futbol sala, de pagament per als socis

Partits especials d’handbol i futbol sala, de pagament per als socis

Aquells abonats a cadascuna de les seccions tenen inclosos en el seu abonament tots els partits que l’equip corresponent celebri al Palau Blaugrana

El calendari de partits dels primers equips d’handbol i futbol sala que se celebraran aquesta temporada al Palau Blaugrana inclou uns enfrontaments de categoria A+ o A++ que seran de pagament per als socis del FC Barcelona, encara que disposaran d’un important descompte superior al 70%.

Els socis disposaran d'un dia de prevenda exclusiva per a ells, abans de posar les entrades a la venda per al públic, i podran escollir les millor zones del Palau, assegurant d'aquesta manera la seva localitat en una zona de visibilitat completa en partits d’elevada afluència. 

Pels partits de categoria A i B, amb entrada gratuïta per als socis, es poden començar a demanar entrades 15 dies abans del partit. En canvi, a les categories A+ i A++ s’elimina aquesta restricció i es podran demanar en el moment en que el partit estigui a la venda. 

Únicament aquells abonats de les seccions d’handbol o futbol sala tenen en el seu abonament el lliure accés a tots els partits dels equips corresponents, inclos els de categoria A+ i A++.  

Partits gratuïts o a un preu molt reduït

Tot i que els socis del FC Barcelona generalment tenen entrada gratuïta a tots els partits d’handbol i de futbol sala al Palau Blaugrana mentre hi hagi aforament disponible, aquesta temporada s’han designat uns partits molt especials en els quals els socis hauran de pagar 5 € o 7 € per poder assistir-hi.

Pel que fa a la secció d’handbol, els 15 partits corresponents a la Lliga ASOBAL que es disputin al Palau Blaugrana seran gratuïts per als socis mentre hi hagi entrades disponibles, igual que quatre corresponents a la fase de grups de la Lliga de Campions. A la competició europea s’han designat tres partits de categoria A+ o A++ que seran de pagament per als socis:

Rhein-Neckar Löwen (A+):  Preu socis 5 € - Preu públic 21€
HC Vadar (A++):                     Preu socis 7 € - Preu públic 25€
MOL-Pick Szeged (A+):        Preu socis 5 € - Preu públic 21€

Els partits corresponents a la Lliga de Fútbol Sala també seran gratuïts per als socis del FC Barcelona, a excepció de les visites d’El Pozo Murcia i el Movistar Inter. D’aquesta manera els socis podran gaudir d’un total de 13 partits de forma gratuïta i de dos enfrontaments amb un important descompte respecte al preu de venda al públic:

El Pozo Murcia (A+):   Preu socis 5 € - Preu públic 21 €
Movistar Inter (A++):  Preu socis 7 € - Preu públic 25 €

De moment aquests són els partits d'handbol i futbol sala que ja estan catalogats de categoria A+ i A++. Per al calendari de playoffs i fases finals, s'informarà oportunament de les categories dels partits a celebrar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut