L’Alvaldsnes IF, rival a la Champions League

L’Alvaldsnes IF, rival a la Champions League

L’anada dels setzens de final serà a Noruega el 4 o 5 d’octubre i la tornada, una setmana més tard, a Barcelona

L’Avaldsnes IF serà el rival del Barça Femení als setzens de final de la Lliga de Campions, després del sorteig que s’ha celebrat aquest divendres a Nyon. L’anada de l’eliminatòria es disputarà a Noruega el 4 o 5 d’octubre i la tornada, una setmana més tard, a Barcelona. Com a quart cap de sèrie del bombo, el conjunt blaugrana ha quedat aparellat amb un dels setze equips amb menor coeficient.

Provinent de la fase prèvia, en què va vèncer els tres partits, l’Avaldsnes participa per segona temporada consecutiva a la Lliga de Campions. En el curs anterior va caure precisament en els setzens a mans de l’Olympique de Lió, futur campió.  

Es tracta d’un equip format per jugadores internacionals amb Noruega, a més de quatre brasileres, tres australianes i una nord-americana. El seu entrenador és Kent Michael Boe.

L’Avaldsnes es troba en plena competició. Disputades 15 jornades de la Lliga noruega, és segon a cinc punts del líder, LSK Kvinner. En les dues últimes temporades ha estat subcampió de Lliga.

La valoració de Fran Sánchez

“Quan ens enfrontarem a ells ja portaran moltes jornades de Lliga i arribaran més preparades a nivell de rodatge i físic”.

“És un equip amb experiència a la Champions, hem d’anar en compte i no subestimar-lo pel fet de ser desconegut”.

“L’objectiu és intentar arribar el més lluny possible. Hem de centrar-nos en la primera ronda”.

“M’agradaria comptar amb el suport de l’afició en totes les competicions, no només a la Champions. Tant de bo que sigui així”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut