Head&Shoulders reforça el seu acord de patrocini amb el FC Barcelona

Head&Shoulders reforça el seu acord de patrocini amb el FC Barcelona

El nou producte de H&S Super Fresh Male Line es converteix en el xampú oficial del Club a la Xina

El FC Barcelona i Head and Shoulders han anunciat aquest divendres a Pequín la renovació i extensió de l’acord de patrocini que els uneix. D’aquesta manera, el nou H&S Super Fresh Male Line es converteix en el xampú oficial del Club a la Xina. L’acte ha comptat amb la presència de l’exjugador del Barça Anderson Luis de Souza 'Deco'; el director comercial del Club, Xavier Asensi; el director de Head & Shoulders a la Xina, Hong Kong, Macau i Taiwan, Sinan Yuksel; i el cèlebre narrador de futbol xinès He Wei.

L’esdeveniment s’ha celebrat al Worker’s Stadium de la capital xinesa, on Head and Shoulders ha dissenyat una experiència en blau i grana per a tots els aficionats que han assistit a la presentació. El moment més especial ha estat quan Deco ha près la paraula i ha explicat anècdotes sobre la seva carrera com a jugador del Barça. Igualment, el narrador esportiu He Wei ha repassat els grans moments que ha viscut el Club a la seva història i n’ha destacat l'esperit esportiu i els valors de l’esforç. A més, l’empresa de xampú ha creat el “H&S-Barça Locker Room”, un recorregut especial per a l’ocasió, amb material esportiu del Barça signat pels jugadors i altres objectes històrics.

Llançament del H5 Header Social Interactive Game

La col·laboració entre el FC Barcelona i Head&Shoulders oferirà també, als seguidors, la possibilitat de jugar al H5 Header Social Interactive Game. Aquest joc permetrà als usuaris sentir-se un jugador del Barça més gràcies a la tecnologia que els inclourà virtualment en un partit a partir de les fotografies que pengin.

Sobre Head & Shoulders

Amb més de 50 anys d’innovació pionera en la cura del cuir cabellut, Head & Shoulders s’ha establert com a líder en la protecció de la caspa i és el xampú número 1 del món, utilitzat per 1.300 milions de persones a 140 països. Head & Shoulders ofereix una àmplia gamma de beneficis cosmètics i solucions personalitzades per a diferents tipus de cabells i problemes del cuir cabellut. En col·laboració amb el FC Barcelona, Head & Shoulders continua sent un producte bàsic de confiança en la preparació diària dels atletes com a Xampú Oficial del FC Barcelona a la Xina. 

Declaracions de Xavier Asensi, director comercial del FC Barcelona:

“Estem molt satisfets de poder ampliar el nostre vincle amb H&S, el xampú líder en la cura del cuir cabellut. A través d’aquest acord de patrocini, el Club podrà seguir sumant sinergies amb la marca per augmentar encara més la popularitat del Barça a la Xina, un territori estratègic per al Club. Amb el llançament d’aquesta col·laboració, la H&S i el Barça podran compartir els seus valors d’esforç constant i passió per la innovació per continuar sent líders reconeguts en els seus respectius mercats.”

Declaracions del director d’H&S a la  Xina, Hong Kong, Macau i Taiwan, Sinan Yuksel:

“Head & Shoulders és l’empresa de xampú anticaspa líder entre els consumidors masculins a la Xina i comparteix les mateixes aspiracions d’èxit que els jugadors del FC Barcelona. H&S introduirà l’esperit blaugrana a la Xina, treballant per incrementar la pràctica futbolística a la Xina i permetre, a molts més aficionats a l’esport, viure noves experiències relacionades amb el futbol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut