Ernesto Valverde: “Ha estat un partit dur i ens ha costat molt”

Ernesto Valverde: “Ha estat un partit dur i ens ha costat molt”

El tècnic blaugrana ha destacat la capacitat de l’equip per sobreposar-se a un rival que s’ha avançat en el marcador

El tècnic del FC Barcelona Ernesto Valverde ha destacat, en la roda de premsa posterior al Getafe-Barça (1-2), la capacitat de reacció dels blaugranes: “Ha estat un partit dur i ens ha costat molt, amb un rival que ens pressionava i no ens deixava maniobrar”. “La gespa tampoc ha ajudat, perquè estava seca i la pilota no corria gaire, però hem pogut capgirar el resultat i això demostra el nostre poder de reacció en un camp complicat”, ha afegit el tècnic barcelonista.

L’entrenador blaugrana s’ha referit precisament a les dificultats presentades pel Getafe en el duel d’aquest dissabte: “El rival ens estava pressionant bé i ens estava generant perill de manera constant. El Getafe es tancava bé i ens tiraven la pressió molt a prop de l’àrea i no érem capaços de superar-la”.

Preguntat pels jugadors a qui ha fet entrar en el partit d’aquest dissabte al Coliseum Alfonso Pérez i que han estat claus per capgirar el resultat, Valverde ha reiterat la importància de tots els jugadors de la plantilla: “La plantilla és àmplia i la Lliga acaba de començar, tots els jugadors es mereixen jugar”. Ernesto Valverde també s’ha referit a Dembélé, que s’ha hagut de retirar del terreny de joc en el minut 28: “És aviat per fer valoracions de la lesió, però és una llàstima, perquè estava entrant en la dinàmica de l’equip. Esperem que no sigui res”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut