Umtiti, Dembélé i Digne es retroben en l’entrenament d’aquest dimarts

Umtiti, Dembélé i Digne es retroben en l’entrenament d’aquest dimarts

Els tres jugadors francesos del FC Barcelona s’han retrobat aquest dimarts per primera vegada sota les ordres d’Ernesto Valverde

Amb el fitxatge de Dembélé el FC Barcelona la presència de jugadors francesos al primer equip es manté. Si la darrera temporada eren UmtitiDigne i Mathieu els representants de França, aquest curs també seran tres. I és que, a més de compartir nacionalitat, Umtiti, Digne i Dembélé mantenen una gran amistat, especialment Umtiti i Dembélé, companys també a la selecció gala. Cal recordar que els dos defenses del Barça ja van dirigir un missatge de benvinguda a la darrera incorporació barcelonista en el mercat de fitxatges.

L’adaptació d’Ousmane Dembélé al FC Barcelona serà de ben segur més senzilla de l’habitual amb dos companys amb els quals comparteix idioma i amistat. Cal destacar una anècdota, el sobrenom de ‘Mosquito’ amb què anomenen el davanter francès per la seva manera de jugar. Es tracta d’una relació que de ben segur aportarà moltes alegries a l’afició damunt del terreny de joc.   

Retorn dels primers internacionals

En l’entrenament d’aquest dimarts al camp 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper Ernesto Valverde ha pogut comptar amb els jugadors disponibles del primer equip. Han participat en la sessió els internacionals Cillessen, Digne, André Gomes, Umtiti i Vermaelen, que va aconseguir el diumenge el bitllet per al Mundial 2018 amb Bèlgica. Alhora, han completat l’entrenament Jokin Ezkieta, Aleñá, Cucurella, Vitinho, R. de Galarreta, Jose Arnaiz i Fali, del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut